Paterna estrena Portal de Transparència

La regidoria de Transparència publicarà el pròxim dia 16 d’octubre el primer portal d’aquest tipus en el municipi

El Portal de Transparència de l’ajuntament de Paterna serà una realitat el pròxim 16 d’octubre. D’aquesta forma es compleix el compromís adquirit per part de l’equip de govern de facilitar de forma àgil i accessible la informació municipal a la ciutadania. Aquesta pàgina web inclourà, entre altres qüestions, una bústia de consultes i suggeriments, a través del com els ciutadans podran interessar-se per procediments i gestions relacionades amb qualsevol àrea municipal.

“Des de la regidoria de Transparència animem a ciutadans, col·lectius, grups municipals i associacions a participar en el desenvolupament i millora d’aquest portal ja que des de la regidoria estem treballant en un futur portal més complet amb l’objectiu que es convertisca en una eina de participació més dinàmica”, ha destacat el regidor Santiago Lucas.

Els veïns de Paterna podran consultar la informació referida a la gestió municipal, en diversos apartats: informació institucional, informació organitzativa, ocupació pública, informació jurídica, relacions amb la ciutadania, contractes, convenis i subvencions, planificació i avaluació, informació econòmica i pressupostària, Junta de Govern Local i Ple “En un breu espai de temps començarem un procés de participació ciutadana perquè tots els paterneros i paterneras puguen opinar i sol·licitar que més informació volen que aparega en aquest portal”, ha destacat el regidor.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *