Festa 2 anys de polítiques valentes

Companyes i companys,

Com sabeu el proper 27 de maig estem organitzant un acte per tal de celebrar els dos pimers anys de legislatura. l’Acte tindrà lloc en la Ciutat de València amb actuacions musicals, jocs infantils, esmorzar popular i fira d’entitats.

Dia i Hora: 27 de maig de 2017 a partir de les 10h (fins les 14h)

Lloc: Llit del riu Túria. (entre el pont de l’Exposició i el de les Flors)

L’acte és obert a tota la ciutadania per això us animem a que compartiu aquest esdeveniment amb amics i la familia. De 10h a 12h tindrà lloc l’esmorzar popular, el preu de l’esmorzar és de 5 euros (amb reserva) i 7 euros (sense reserva) amb entrepà i beguda.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *